Persoonlijk Leiderschap Programma

Het Persoonlijk Leiderschap Programma brengt jou in 6-9 maanden naar de next level in je leven. Je gaat meer leven naar de bedoeling van jouw leven. Het programma geeft je de helderheid, authenticiteit en tools die nodig zijn om jouw transformatie te realiseren en jouw potentieel steeds meer zelf te vervullen. Daarnaast ervaar je veel meer wendbaarheid, realisatiekracht, aantrekkingskracht en geluk.

Inhoud progamma

Dit is geen lineair, planbaar proces. Het is een way of life vanuit een ander perspectief, die ervoor zorgt dat je jezelf continu door-ontwikkelt. Je maakt hierdoor steeds kwantum-sprongen in je ontwikkeling. Hoe en wanneer dit gebeurt, is voor iedereen anders. Dus ieder programma is maatwerk.

Vlinder.JPEG

Er zijn wel een aantal vaste onderdelen, zodat we zeker weten dat jij alle inzichten en tools hebt gekregen om de beweging van binnen-naar-buiten te kunnen maken. Het meeste werk moet je dus helemaal zelf doen. Je weet vast wat er gebeurt als iemand anders de cocon van de vlinder losmaakt… Dan gaat de vlinder niet vliegen…

 

In ieder programma zitten 6 tot 10 van de onderstaande bouwstenen om van binnen naar buiten te bewegen, transformeren naar die next level. We starten ieder traject met een Intakegesprek. Hier bepalen we welke stappen en welke invulling van deze stappen we kiezen voor jouw maatwerkprogramma.

 
Persoonlijk Leiderschap Programma 1.png
 

De 10 stappen hebben de volgende strekking:

 1. Binnen: we starten met inzichten in jou, in je potentieel. We onderzoeken welke lessen je nog mag leren, welke uitdagingen nog op je pad liggen. Van bewustwording naar bewustzijn. Bijvoorbeeld met behulp van een Persoonlijk Kompas Sessie

 2. Verbinding: we onderzoeken van welke roedels jij deel uitmaakt. Welke mate van verbinding ervaar je. En wat is jouw rol en gedrag daar. Dit doen we in een gesprek op lokatie of bijvoorbeeld tijdens een Naturewalk.

 3. Voel: inzicht in jouw emotionele staat, tools om emotie te gaan gebruiken in jouw ontwikkeling. Je leert beter navigeren op basis van jouw emoties. Enthousiasme tot aan verdriet. Dit doen we in een gesprek op lokatie of bijvoorbeeld tijdens een Naturewalk.

 4. Plan: we maken een plan waarmee je de inzichten en eerste tools kunt toepassen als nieuw ritme in jouw leven. Structuren en disciplines die bij gaan dragen in jouw transformatieproces. Dit doen we in een gesprek op lokatie of bijvoorbeeld tijdens een Naturewalk.

 5. Inspiratie: we gaan natuur in voor een naturewalk of we gaan een stuk zeilen op de Vinkeveense Plassen. We zoomen even uit en stellen je de vragen waar het om gaat: wie ben ik, Waarom ben ik? Waar word ik enthousiast van? Wat inspireert mij? Hoe zie je jezelf nu en waar wil je graag naartoe? Waar wil jij van betekenis zijn met jouw grootste talenten?

 6. Relaties: je bent een zoon/dochter, vader/moeder, broer/zus, geliefde, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw, leidinggevende, collega, teamlid. Ben jij helemaal jezelf in deze relaties? Welke rol vervul je vaak? Wie zou je graag in elk van deze relaties zijn?
  Dit doen we in een gesprek op lokatie of bijvoorbeeld tijdens een Naturewalk.

 7. Intuïtie: hoe is jouw onderbuikgevoel ontwikkeld? Waarschijnlijk één van de belangrijkste tools om goed te blijven navigeren in deze steeds complexere wereld.
  Je krijgt training van een topper op het gebied van intuïtie-ontwikkeling, ademhaling.

 8. Beweging: je maakt de beweging. Je zet in beweging door te doen. We zetten samen deze beweging in, door een actieve dag in beweging te zijn. Het bootje gaat van de kant.
  We gaan een dag wandelen, zeilen en starten met de organisatie van jouw beweging.

 9. Reflectie: gedurende het Persoonlijk Leiderschap Programma houd je een dagboekje bij met jouw belangrijkste inzichten, emoties vertaald naar ontwikkel-thema’s, meest bijzondere gebeurtenissen en een dankbaarheid-dagboek. In deze reflectiestap ga je op Walkabout: een dag en een nacht alleen de natuur in om jouw reflectie op het programma te schrijven. Waar stond je, waar sta je nu? Wat ga je nu doen om je dromen te verwezenlijken?

 10. Buiten: de vlinder slaat de vleugels uit. En dat zal gezien worden, dat mag gezien worden. Je nodigt vrienden, familie, collega’s uit om jouw verhaal, jouw transformatie, jouw visie en pad mee te delen. Je magnetisme ontwikkelde zich de afgelopen tijd al merkbaar. Maar hierna begint het aantrekken van de juiste uitdagingen/trainers, helpers/medewerkers, vrienden en liefdesrelaties pas echt!
  Dit doen we bij je thuis of ik regel een mooie lokatie met drankjes in overleg.


Investering

 1. Een Intakegesprek kost je €150,- excl BTW. Deze kosten vervallen wanneer je het programma start

 2. Een Persoonlijk Leiderschap Programma van:

  1. 6 stappen, bijvoorbeeld: Binnen, Voel, Visie, Intuitie, Business en Reflectie, kost je tussen de €2.500 en €2.900 excl. btw

  2. 8 stappen, bijvoorbeeld: Binnen, Team, Voel, Visie, Intuitie, Business, Reflectie en Buiten, kost je tussen de €2.900 en €3.900 excl. btw

  3. 10 stappen: alle stappen tussen de  €3.200 en €4.200 excl. btw

Je krijgt bovendien binnen het programma:

 1. Een Dagboek, pen en kompas

 2. Persoonlijk Kompas Rapportage met krachtige inzichten

 3. Persoonlijke begeleiding en coaching door Menno Braakman, aangevuld met relevante experts


Menno%281%29+kleiner.jpg

Hoe werkt het?

Stap 1: Neem contact op via onderstaand formulier of bel: 06 173 813 54

Stap 2: We plannen een Intakegesprek

Stap 3: Tijdens het Intakegesprek leren we elkaar kennen en krijg je een gevoel bij mij als coach en begeleider. We stellen het programma voor jou op maat samen

Stap 4: Jouw Persoonlijk Leiderschap Programma start!

 
Naam *
Naam
Nieuwsbrief ontvangen