Wat zijn je grootste talenten? Wat is jouw potentie en welke richting past bij jou? Wat voor omgeving past bij jou? Waar krijg jij energie van en verlies je energie? Welke fasen van een project en rollen passen bij jou? Wat voor type bedrijf past eigenlijk bij jou?

Wil je weten waarom je steeds dezelfde soort wrijving in de vorm van mensen en situaties aantrekt? Durf jij helemaal jezelf te zijn in groepen, en op je werk? Heb je het gevoel dat je twijfels en angsten je in de weg zitten? Kom jij genoeg voor jezelf op en geef je jouw grenzen goed aan? 

Antwoorden op deze vragen krijg je in een persoonlijk kompas sessie met Menno Braakman.

 
Webp.net-gifmaker.gif
 

 

Op zoek naar jouw natuurlijke, ware noorden

Wist je dat er twee Noordens zijn? Het geografische noorden: daar waar iedereen denkt dat het noorden ligt: bovenin op de kaart, op de Noordpool. En het magnetische, natuurlijke noorden, daar waar de naald van het kompas naartoe wijst, ligt boven Arctisch Canada. Dit is het noorden waar een zeilschip op koerst: het maakt gebruik van de wetten van de natuur: de wind en het natuurlijk noorden op het kompas.

Zo werkt het persoonlijk kompas ook: we gaan op zoek naar je ware natuur, je magnetisch noorden. We gaan de wetten van de natuur vóór ons laten werken. We krijgen inzicht in jouw geografische noorden (wie je denkt dat je bent) en je natuurlijke (ware) noorden (je ware talenten en potentieel). We leren naar het leven kijken door de bril van de natuur, want in de natuur gaat alles moeiteloos. In een staat van flow... 

 
Magnetic-North-Pole-300x200.png

Wat klanten zeggen:

Ik ben er nog een beetje stil van. Je legt precies bloot wat je weet, maar nog niet altijd doet of inziet. En je geeft ook aan of je op de goede weg zit en of je ladder niet tegen het verkeerde gebouw staat!!
Kortom wauw voor mij en als ayahuasca maar dan in vol bijbewustzijn.
— Jop Janssen
Wauw wat een bijzondere ontmoeting met Menno Braakman. Wrijving die ik ervaar in bepaalde situaties vielen ineens op z’n plaats. De inzichten in mijn talenten en te leren lessen hebben me de input en kracht gegeven om beweging te krijgen in een logge situatie. Echt een kick! Ik ben super dankbaar voor de ontmoeting met Menno.
— Roos Beijer

Menno(1) kleiner.jpg

Hoe werkt het?

Stap 1: We plannen een afspraak voor de persoonlijk kompas sessie van 1,5 - 2 uur.

Stap 2: Je vult thuis een vragenlijst in. Dit geeft in de sessie inzicht in wie jij denkt dat je bent. Waar jij nu energie van krijgt.

Stap 3: Je geeft je geboortedatum door voor een numerologische analyse. Hiermee krijgen we inzicht in je potentieel en te leren lessen.

Stap 4: De persoonlijk kompas sessie waarin we kijken naar jouw persoonlijk kompas, de inzichten in talenten, lessen, ontwikkelpotentieel, bestemming, wat bij je past en niet bij je past.

 
 

Neem nu contact op voor een afspraak!

Wil jij ook antwoorden en nieuwe inzichten die je meteen in beweging zetten? Is het tijd om jouw inner kompas te herijken en verrijken? Vul nu hieronder het formulier in, download de brochure of bel voor een afspraak. De lokatie is in de omgeving van Deventer/Apeldoorn/Zwolle of eventueel bij jou in de buurt.
De particuliere prijs (dus als je niet vanuit jouw bedrijf komt) voor een sessie geef ik je per email. Indien je in een lastige financiële situatie zit, is een alternatief tarief mogelijk. 

Één sessie is in principe genoeg om jezelf in beweging te zetten. In sommige gevallen kan meer begeleiding in persoonlijke- of ondernemerschap-ontwikkeling van waarde zijn.

 
Naam *
Naam