Wat kun je veel over jezelf en elkaar leren in een paar uur tijd. Op basis van je geboortedatum kun je krachtige inzichten boven water krijgen, die een nieuw perspectief op je leven en levenspad brengen. Dat is wat numerologie doet en iedereen kan het zelf leren. Een eerste kennismaking met numerologie krijg je in de Numerologie workshop. Krijg antwoord op de vragen:

  • Wat zijn mijn grootste talenten?
  • Wat past wel en niet bij mij?
  • Welke lessen kloppen steeds op mijn deur?
  • Waarom ervaar ik steeds eenzelfde soort weerstand in mijn leven?
  • Waarom trek ik de verkeerde mensen aan?
  • Welke rol heb ik vaak in groepen?
  • Waarom reageer ik soms heftig op mijn vader, moeder, partner, kind, collega, baas?
 
 
Numerologie uitleg.png
 
 

Transformatie

Het is een van "binnen-naar-buiten" proces. We kunnen nog zoveel trucjes leren en op basis van wilskracht onszelf een discipline opleggen die succes afdwingt. We leven dan eigenlijk tegennatuurlijk en dat is heel vermoeiend.
Hoeveel mooier en makkelijker is het als je moeiteloos kan leven, in een staat van flow? Niet vanuit ons denken en maakbaarheid, maar vanuit onze ware natuur is alles mogelijk. Door dichter bij ons "zelf" te komen, ons zelf weer te ontdekken kunnen we transformeren van rups naar vlinder. Dit moeiteloos leven bereiken we niet vanzelf. We mogen hier wel moeite voor doen. Numerologie wijst ons hierbij de weg, als een soort landkaart voor je leven.
Numerologie laat ons weer in contact komen met ons zelf, en geeft heel concrete inzichten in hoe we ons kunnen ont-wikkelen.

 
ripsnaarvlinder.jpg
 

Menno4.jpg

Hoe werkt het?

Stap 1: We plannen een afspraak voor de numerologie workshop van 3 uur. We bespreken hoe groot de groep is en van welke lokatie we gebruik maken.

Stap 2: Je deelt een lijst met (minimaal 8) deelnemers met mij, met hun emailadressen en geboortedata

Stap 3: Ik stuur de deelnemers een mail met de definitieve lokatie, tijd en voorbereiding

Stap 4: De numerologie workshop

 
 

Organiseren die workshop!

Wil je met Numerologie aan de slag? Gedurende 3 uur leer je hoe de basis werkt en kun je de belangrijkste inzichten voor jezelf en je familie/vrienden uitrekenen en opzoeken. Een cadeau voor het leven..! Vul nu het formulier hieronder in of bel me voor contact!

 
Naam *
Naam
Heb je al een lokatie voor de workshop of moeten we die nog (eventueel samen) regelen?