Natuurlijk Leiderschap Programma

Het Natuurlijk Leiderschap Programma brengt jou in 6-9 maanden naar de next level in je leven en in ondernemen. Het geeft je de helderheid, authenticiteit en verbindingskracht die nodig is om je bedrijf naar de next level te brengen. Daarnaast ervaar je veel meer wendbaarheid, realisatiekracht, aantrekkingskracht en geluk.

Inhoud progamma

Dit is geen lineair, planbaar proces. Het is een way of life vanuit een ander perspectief, die ervoor zorgt dat je jezelf continu door-ontwikkelt. Je maakt hierdoor steeds kwantum-sprongen in je ontwikkeling. Hoe en wanneer dit gebeurt, is voor iedereen anders. Dus ieder programma is maatwerk.

Vlinder.JPEG

Er zijn wel een aantal vaste onderdelen, zodat we zeker weten dat jij alle inzichten en tools hebt gekregen om de beweging van binnen-naar-buiten te kunnen maken. Het meeste werk moet je dus helemaal zelf doen. Je weet vast wat er gebeurt als iemand anders de cocon van de vlinder losmaakt… Dan gaat de vlinder niet vliegen…

 

In ieder programma zitten 6 tot 10 van de onderstaande bouwstenen om van binnen naar buiten te bewegen, transformeren naar die next level. We starten ieder traject met een Intakegesprek. Hier bepalen we welke stappen en welke invulling van deze stappen we kiezen voor jouw maatwerkprogramma.

 
Persoonlijk Transformatie Programma.png
 

De 10 stappen hebben de volgende strekking:

 1. Binnen: we starten met inzichten in jou, in je potentieel. We onderzoeken welke lessen je nog mag leren, welke uitdagingen nog op je pad liggen. Van bewustwording naar bewustzijn. Bijvoorbeeld met behulp van een Persoonlijk Kompas Sessie

 2. Team: we onderzoeken van welke roedels jij deel uitmaakt en wat jouw rol en gedrag daar nu is. Dit doen we in een gesprek op lokatie of bijvoorbeeld tijdens een Naturewalk.

 3. Voel: inzicht in jouw emotionele staat, tools om emotie te gaan gebruiken in jouw ontwikkeling. Je leert navigeren op basis van jouw emoties. Enthousiasme tot aan verdriet. Dit doen we in een gesprek op lokatie of bijvoorbeeld tijdens een Naturewalk.

 4. Structuur: welke ritmes zijn actief in jouw leven? Welke structuren en disciplines dragen bij of zouden bij kunnen dragen?Dit doen we in een gesprek op lokatie of bijvoorbeeld tijdens een Naturewalk.

 5. Visie: we gaan natuur in voor een naturewalk of we gaan een stuk zeilen op de Vinkeveense Plassen. We zoomen even uit en stellen je de vragen waar het om gaat: wie ben ik, Waarom ben ik? Hoe zie je jezelf nu en waar wil je graag naartoe? Waar wil jij van betekenis zijn met jouw grootste talenten?

 6. Relaties: je bent een zoon/dochter, vader/moeder, broer/zus, geliefde, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw, leidinggevende, collega, teamlid. Ben jij helemaal jezelf in deze relaties? Welke rol vervul je vaak? Wie zou je graag in elk van deze relaties zijn?
  Dit doen we in een gesprek op lokatie of bijvoorbeeld tijdens een Naturewalk.

 7. Intuïtie: hoe is jouw onderbuikgevoel ontwikkeld? Waarschijnlijk één van de belangrijkste tools om goed te blijven navigeren in deze steeds complexere wereld.
  Je krijgt training van een topper op het gebied van intuïtie-ontwikkeling, ademhaling.

 8. Business: we duiken samen in het fundament van jouw organisatie. We herformuleren de Why, How & What van jouw organisatie. Bouwen een Merkhart dat klopt en nemen jouw Business Model onder de loep.
  We gaan een dag lang aan de slag met het fundament van jouw business op lokatie.

 9. Reflectie: gedurende het Natuurlijk Leiderschap Programma houd je een dagboekje bij met jouw belangrijkste inzichten, emoties vertaald naar ontwikkel-thema’s, meest bijzondere gebeurtenissen en een dankbaarheid-dagboek. In deze reflectiestap ga je op Walkabout: een dag en een nacht alleen de natuur in om jouw reflectie op het programma te schrijven. Waar stond je, waar sta je nu? Wat ga je nu doen om je dromen te verwezenlijken?

 10. Buiten: de vlinder slaat de vleugels uit. En dat zal gezien worden, dat mag gezien worden. Je nodigt vrienden, familie, collega’s uit om jouw verhaal, jouw transformatie, jouw visie en pad mee te delen. Je magnetisme ontwikkelde zich de afgelopen tijd al merkbaar. Maar hierna begint het aantrekken van de juiste uitdagingen/trainers, helpers/medewerkers en klanten pas echt!
  Dit doen we bij jou op kantoor of bij je thuis. Of ik regel een mooie lokatie met drankjes in overleg.


Investering

 1. Een Intakegesprek kost je €150,- excl BTW. Deze kosten vervallen wanneer je het programma start

 2. Een Natuurlijk Leiderschap Programma van:

  1. 6 stappen, bijvoorbeeld: Binnen, Voel, Visie, Intuitie, Business en Reflectie, kost je tussen de €2.500 en €2.900 excl. btw

  2. 8 stappen, bijvoorbeeld: Binnen, Team, Voel, Visie, Intuitie, Business, Reflectie en Buiten, kost je tussen de €2.900 en €3.900 excl. btw

  3. 10 stappen: alle stappen tussen de  €3.200 en €4.200 excl. btw

Je krijgt bovendien binnen het programma:

 1. Een Dagboek, pen en kompas

 2. Persoonlijk Kompas Rapportage met krachtige inzichten

 3. Persoonlijke begeleiding en coaching door Menno Braakman, aangevuld met relevante experts


Menno%281%29+kleiner.jpg

Hoe werkt het?

Stap 1: Neem contact op via onderstaand formulier of bel: 06 173 813 54

Stap 2: We plannen een Intakegesprek

Stap 3: Tijdens het Intakegesprek leren we elkaar kennen en krijg je een gevoel bij mij als coach en begeleider. We stellen het programma voor jou op maat samen

Stap 4: Jouw Natuurlijk Leiderschap Programma start!

 
Naam *
Naam
Nieuwsbrief ontvangen