Circles Of Life Podcast #3 over: "Een cadeau voor iedere papa en mama"

Schermafbeelding+2019-09-17+om+19.29.06.jpg

De derde Podcast van Circles Of Life is hier!! Menno en Annemarie Smit praten deze aflevering over hun eigen ervaring en ontdekkingen op het gebied van ouderschap. Deze aflevering bevat cadeautjes voor iedere papa en mama!

Numerologie

We bespreken hoe inzichten uit jouw geboortedatum en die van jouw kind (maar ook die van jou en jouw ouders) jou kunnen helpen om het hele plaatje te kunnen zien. Je merkt dat het allemaal de bedoeling is. Jij, jouw ziel, koos jouw ouders uit en jouw kind heeft jou uitkozen als papa of mama…

Spiegeltjes

Ook hebben we het over hoe jouw kind jouw spiegel. Om daarbij tot de ontdekking te komen dat het wellicht niet je kind is, die een ‘probleem’ heeft, maar er werk aan de winkel is, voor jou als ouder(s).

Cadeau

Je krijgt ook te horen wat het allergrootste cadeau is, dat je je kind en jezelf kan geven ;-)!

Hoe kan ik een goede papa of mama zijn voor mijn kind?

Door de rol van de gids (voorop lopen en voordoen hoe je kinderen langs en over obstakels komen) ? Of door meer een passende rol als sherpa op je te nemen? Waarbij je zorgt voor je kind, wanneer ze het zwaar heeft. Maar ze zelf haar strijdjes mag vechten, angsten onder ogen zien en de comfort zone mag vergroten. De sherpa kent het landschap, waarschuwt voor gevaren, maar dat alles doet hij in de volle wetenschap dat deze tocht niet om hem draait maar om de bergbeklimmer die hij begeleidt.

Vraag aan jou:

Nog een verzoek. Het zou super zijn als je een review achter laat bij iTunes en Soundcloud, zodat wij steeds beter te vinden zijn in de hitlijsten ;-). Dit waarderen wij enorm, dank alvast!
Bij deze kun je ook een vraag insturen, zodra je een toffe review hebt achter gelaten, met een heldere persoonlijke vraag over jezelf, je geboortedatum. Zodat we deze wellicht kunnen beantwoorden in één van de volgende podcasts!

Heel veel luisterplezier!

Beluister de Podcast:

–> Via Spotify, super makkelijk! Zie hieronder:

 

Meer Podcasts van Circles Of Life:

Podcast #2: Weer regie over je energie

Podcast #1: De Cocon van Burn-out en Destructieve relaties

Menno Braakman