Circles Of Life Podcast over "De Cocon van Burn-out en Destructieve relaties"

Circles Of Life Annemarie en Menno De Cocon 2.jpeg

Jawel!! De eerste Podcast van Circles Of Life Numerologie is Live!! Menno en Annemarie Smit praten over hun eigen ervaring met de cocon. Het gevoel van stagnatie, isolatie en worsteling. Geen of weinig verbinding met jezelf, anderen. Stilte en chaos in je hoofd tegelijk. Blijkbaar een omstandigheid die nodig is om de transformatie van rups naar vlinder echt te kunnen maken. En we zijn hier niet alleen in. We worden massaal naar een hoger bewustzijn gebracht, vaak door middel van een cocon-fase. En wat is het dan fijn dat er gidsen zijn die je inzichten kunnen geven in hoe je uit de cocon kunt kruipen. En dan vliegen, lichter door het leven. Als inspiratiebron voor andere rupsjes ;-)

Beluister de Podcast:

–> Via Spotify, super makkelijk! Zie hieronder:

Menno Braakman