Podcast over persoonlijke ontwikkeling en de wetten van de natuur bij 100% Thijs

Menno-Braakman-Thijs-Lindhout1-790x320.jpg

In april ging de podcast uitzending live, die ik samen met Thijs Lindhout heb gemaakt. Het is een heel mooi interview geworden, waarin we spreken over mijn verhaal: van vroeger op school gepest worden en meer recentelijk een burn-out naar mijn eigen pad lopen. Ontwikkelen door me te richten op waar ik energie van krijg en waar ik energie verlies. Richten op betekenis, mijn natuurtalenten en de wetten van de natuur voor maximale wendbaarheid en vertrouwen in de natuurlijke cyclus.

Ik vertel meer over de link tussen de wetten van de natuur en persoonlijke ontwikkeling. En hoe teams en organisaties hierdoor tot bloei kunnen komen .

Richtingaanwijzers

Het gaat ook over de nodige richtingaanwijzers. Richtingaanwijzers die we te weinig krijgen in opvoeding, opleiding. We zijn veel bezig met de prestatie, met presteren voor waardering, jezelf waardevol vinden. Totdat je erachter komt, dat je uit die gevangenis wil losbreken. Waar moet je beginnen als je je eigen pad wil gaan lopen? Ik vertel in deze podcast ook over hoe numerologie mij verrassend krachtige richtingaanwijzers gaf.

Bekijk, Beluister

Beluister de Podcast:
–>
 Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Of bekijk het hieronder:

Menno Braakman