Hoe vaak word jij verleid?

verleid.png

Hoe vaak word jij verleid om te koersen op geld, mooie spullen, applaus, status en positie? Door je collega’s, vrienden of familie? Hoe vaak vergelijk je jezelf met een ander en ben je ontevreden?

En hoe vaak hoor je de stem van jouw ouders: "zorg eerst voor een goede baan met doorgroeimogelijkheden en een goed dak boven je hoofd! Daarna kun je pas gelukkig zijn..." Eerst overleven, dan pas gaan leven. Dit kregen de na-oorlogse generaties te horen. Is dit hoe het werkt? Eerst succes en dan geluk? Of creëert een gelukkig leven, in een staat van flow, jouw succes?

Heb jij ook het echte geluk in de koelkast gezet of ervaar je dat je op de verkeerde plek zit? Dat het niet alleen om geld verdienen voor je baas, voor je klanten moet gaan? 

Of misschien ben je wel van de generaties X, Y, Z (milennials) en hoorde je jouw hele jeugd: "Je kunt ALLES worden wat je wilt! De wereld ligt aan je voeten..."Alles worden.. Wat te doen, wat te kiezen? En dan met die mindset de oude systemen in. De apenrots van school, bedrijven en de recruitmentwereld die stuurt op CV's in plaats van talent. De beperking van vrijheid, het keurslijf in, het masker op en je grootste talenten niet optimaal in kunnen zetten.

Deep-rest

Steeds meer mensen, en de millennials voorop, lopen vast en raken in depressie (>1 miljoen Nederlanders), burn-out (> 1 miljoen met burn out klachten) of hebben te kampen met vormen van verslaving. Je loopt niet jouw pad, je ontwikkelt je niet op persoonlijk vlak. Je blijft in je comfort zone, gaat de uitdagingen en te leren lessen uit de weg. En jouw lijf geeft het aan. Je bent uit balans, je voelt je vaak depressed. Het is in feite tijd voor deep-rest. Je wordt gedwongen te kijken naar je leven, naar jezelf. Waarom overkomt dit zoveel mensen? We hebben de verkeerde routekaart gekregen, de verkeerde handleiding. Onze kompasnaald wijst naar de verkeerde doelen, waardoor we de verkeerde routes nemen.

Op welke manier ervaar jij het leven? Hoe denk jij invloed uit te kunnen oefenen op jouw leven? Welke natuurwetten laat je vóór je werken? Welke levensles klopt op jouw deur, waardoor je dagelijks teveel energie verliest? 

Kun jij die sweet spot vinden waar je grootste talenten, je passie en persoonlijk missie samenkomen? Geen idee wat die talenten, passie en missie voor jou zijn? Dat hebben ze je niet geleerd op school? Dat klopt helaas..

Daar kan ik je mee op weg helpen. Als je klaar bent voor een nieuwe koers. Die vinden we met nieuwe, simpele en krachtige inzichten over jezelf, met een nieuwe kijk op jezelf en op de wereld. Inzichten vanuit een nieuw paradigma. Daar maken we verbinding mee en zo creëer jij de beweging en transformatie die je wilt zien in jouw leven. Klaar om jouw kompas te herijken en verrijken?! Klik hieronder op de link!

Koersen op je Inner Kompas, met je zelf ontdekte, ware Noorden. 

Menno Braakman