Een persoonlijke numerologie sessie geeft je inzicht in jouw te lopen pad. Je krijgt informatie over jouw bestemming, de rollen waarin je maximaal van waarde kunt zijn voor de ander. Je krijgt inzicht in je grootste talenten en alle uitdagingen die je aan mag gaan op jouw pad. Je kunt alle wrijving in je leven vertalen naar te leren lessen, die in je geboortedatum staan. Je krijgt vanuit dit perspectief weer de regie terug over je eigen leven. De kans om verantwoordelijkheid te nemen en je pad weer te gaan lopen, met vertrouwen en lef.

Zie het als een blauwdruk voor je leven. Een soort brief van jouw ziel, van jou, aan jezelf. Het is werkelijk een cadeautje voor jezelf en iedereen om je heen.

 
Numerologisch Profiel Menno Braakman.png
 

 

Wil je meer weten over Numerologie? Download dan de Whitepaper!

 
 
 

Menno(1) kleiner.jpg

Hoe werkt het?

Stap 1: We plannen een afspraak voor de persoonlijke numerologie sessie van 2 - 2,5 uur.

Stap 2: Je geeft je geboortedatum en je geboortenamen door voor een numerologische analyse. Hiermee krijgen we inzicht in je potentieel en te leren lessen. Je geeft de geboortedatum door van man/vrouw, kinderen of familieleden waar je zowel wrijving als verbinding mee ervaart. Numerologie toont jullie samen te leren lessen en de sleutel tot meer verbinding. Je geeft data door van life-changing events voor meer duiding.

Stap 3: De numerologie sessie zelf, waarin we kijken naar jouw talenten, lessen, ontwikkelpotentieel en bestemming.

 
 

Neem nu contact op voor een afspraak!

Wil jij ook antwoorden en nieuwe inzichten die je meteen in beweging zetten? Is het tijd om jouw inner kompas te herijken en verrijken? Vul nu hieronder het formulier in of bel voor een afspraak. De lokatie is in de omgeving van Deventer/Apeldoorn/Zwolle of eventueel bij jou in de buurt.
De particuliere prijs (dus als je niet vanuit jouw bedrijf komt) voor een sessie geef ik je per email. Indien je in een lastige financiële situatie zit, is een alternatief tarief mogelijk. 

Één sessie is in principe genoeg om jezelf in beweging te zetten. In sommige gevallen kan meer begeleiding in persoonlijke- of ondernemerschap-ontwikkeling van waarde zijn.

 
Naam *
Naam
Nieuwsbrief ontvangen?