Het Koers Kompas (ook wel Teamdriver model genoemd) is een unieke tool, ontwikkeld door Teamily.
Dit kompas is een projectmanagement tool voor zelfsturende teams en innovatietool voor organisaties. Binnen vier vragen heeft een team inzicht in welke fase van een project ze zijn, of er fases zijn overgeslagen en wat er wordt gevraagd in de huidige fase. Het Persoonlijk Kompas geeft inzicht in wie het beste een fase van het project kan leiden. Het leiderschapsstokje wordt zo doorgegeven. Hierdoor zit er veel meer energie op iedere projectfase. Projecten verlopen sneller en succesvoller. Teams ontwikkelen zich naar meer hogere niveau's van autonomie.

Webp.net-gifmaker (1).gif
 
 
Menno4.jpg

Hoe werkt het?

Stap 1: We plannen een afspraak om kennis te maken, de huidige situatie en de ambitie in kaart te brengen.

Stap 2: We organiseren een eerste Koers Kompas sessie als innovatiekompas voor directie of voor teams die nog zelfsturender/autonomer kunnen worden. 

Stap 3: De Koers Kompas sessie om de werkwijze te introduceren en vervolgens te kunnen testen bij de komende of een aantal lopende (innovatie)projecten

Stap 4: Na de eerste testdrives met het Koers Kompas, bepalen we hoe we deze werkwijze kunnen matchen met de organisatiestructuur en cultuur. Hoe kunnen we het Koers Kompas in zoveel mogelijk teams inzetten als katalysator voor zelforganisatie, verbinding en versnelling.

 
 

Maak nu een afspraak!

Wil jij ook kennismaken met deze unieke tool voor mens, team en organisatie? 

Vul hieronder het formulier in of bel voor een afspraak om kennis te maken met mij en het koers kompas. 

 
Naam *
Naam