Natuurlijk Leiderschap Event

Dé manier voor leiders (directeuren, bestuurders en ondernemers) om zich naar een next level in leiderschap te transformeren. Naar Natuurlijk Leiderschap. Het event geeft u en uw collega’s de inzichten, helderheid, authenticiteit en verbindingskracht die nodig is om uw bedrijf naar de next level te brengen. Daarnaast ervaart u veel meer wendbaarheid, realisatiekracht, aantrekkingskracht en geluk.

Voor wie?

Voor Leiders. Directeuren, Bestuurders en Ondernemers.

 • Organiseer meer verbinding en wendbaarheid in uw directie, uw board. Neem ze mee de natuur in!

 • Neem uw ondernemersclub, executive-netwerkgroep mee naar meer natuurlijk leiden en organiseren

Resultaat

Wat levert deze dag u op?

 • U zet de eerste stap in uw ontwikkeling naar natuurlijk leiderschap

 • U heeft een concrete start gemaakt door het invullen van uw Natuurlijk Leiderschap Canvas

 • U weet aan welke knoppen u kunt draaien om uw organisatie meer natuurlijk te organiseren.

 • U heeft inspiratie opgedaan hoe u kunt experimenteren met nieuwe organisatiestijlen en vormen.

Wat eerdere deelnemers teruggaven:

 
Sabine Uitslag:  “Van totaal nieuwe kennis, tot diepgaande ervaringen en inzichten midden in het bos. Wat een waarheid vinden we in de natuur en de wetten van de natuur! Een aanrader!”

Sabine Uitslag:

“Van totaal nieuwe kennis, tot diepgaande ervaringen en inzichten midden in het bos. Wat een waarheid vinden we in de natuur en de wetten van de natuur! Een aanrader!”

 
 
Patrick Groenewegen  “De kunst van het verstillen en vertragen. De waarde die het brengt is enorm. De innerlijke rust en de helderheid waarmee je vervolgens in beweging komt is onbetaalbaar!”

Patrick Groenewegen

“De kunst van het verstillen en vertragen. De waarde die het brengt is enorm. De innerlijke rust en de helderheid waarmee je vervolgens in beweging komt is onbetaalbaar!”

 

Why?

De verwachte levensduur van zelfs de meest succesvolle bedrijven daalt ieder jaar, omdat ze onvoldoende meebewegen met de veranderende samenleving. We zien dat de organisatievormen van de afgelopen decennia niet meer matchen met wat onze omgeving en medewerkers van ons vragen. Een nieuw soort leiderschap wordt van ons gevraagd.

Wilt u uzelf uitdagen om straks uw organisatie uit te kunnen dagen om deze issues het hoofd en hart te bieden? Stap voor een dag volledig uit uw film en kijk er van een afstand naar.
Op deze dag ervaart u in een select gezelschap van bestuurders, directeuren en ondernemers wat natuurlijk leiderschap inhoudt en leert u het zelforganiserend en wendbare vermogen van de natuur kennen.

Meer wendbaarheid, realisatiekracht en werkgeluk zien we in organisaties die natuurwetten omarmen. Universele principes. Ze investeren in meer verbinding, snelheid, meesterschap en richting. Ze maken de transitie van een ego-systeem naar natuurlijk eco-systeem. Tegennatuurlijk gedrag verdwijnt, zodat meer flow kan ontstaan.

De belangrijkste voorwaarde om deze reis te kunnen maken met uw organisatie, is het maken van uw eigen reis naar natuurlijk leiderschap.

Zet samen met ons deze dag de eerste stappen op dit pad en kom, net zoals de natuur, in een constante beweging. Zodat we in blijven spelen op onze snel veranderende omgeving.

buiten.jpeg
eten.jpeg
lunch.jpeg

Natuurlijk Organiseren, een constante beweging

Het thema van deze dag is: Natuurlijk Organiseren en Natuurlijk Leiderschap. Wat kan u en uw organisatie leren van hoe de natuur georganiseerd is? Voor de organisatoren van deze dag, Menno Braakman en Brenda Boele, is de natuur een grote inspiratiebron, een bron van absolute waarheid. We zien in de natuur de universele principes terug: natuurwetten. Een ongekend zelforganiserend vermogen; een maximale wendbaarheid en moeiteloosheid. Die flow-staat is ook realiseerbaar voor u en uw organisatie. En de eerste stap zet u zelf; op weg naar natuurlijk leiderschap om vanuit uw innerlijk kompas te kunnen bewegen.

We ontdekken deze natuurwetten door te doen en ervaren. Welke natuurwetten zorgen voor wendbaarheid, effectiviteit en geluk? Hoe kunt u uzelf, maar ook uw team en organisatie in verbinding krijgen en in beweging zetten door middel van deze universele principes? We ontdekken onze grootste natuurtalenten; rollen en richtingen die bij ons passen.

Lokatie

Midden in het bos, midden in het land!


Programma Event “Natuurlijk Organiseren & Natuurlijk Leiderschap”

09:30 - 10:00 uur Inloop en Koffie
10:00 - 11:00 uur    Wandeling in de natuur met Brenda Boele
11:00 - 12:00 uur     Presentatie: “Flow in uw organisatie met de wetten van de natuur”
12:00 - 13:00 uur    Lunch
13:00 - 14:00 uur    Workshop: “Het natuurlijke innovatieproces kent 4 seizoenen”
14:00 - 14:15 uur     Pauze
14:15 - 15:30 uur     Interactieve workshop: “Ontdek uw grootste natuurtalenten en start uw eigen reis naar natuurlijk leiderschap”
15:30 - 16:45 uur    Afsluitende wandeling - Brenda Boele
16:45 - 17:15 uur    Afsluiting met drankjes


Deze dag is in handen van:

 
Menno Braakman  Strateeg, life & business coach Msc in Business (Nyenrode)

Menno Braakman
Strateeg, life & business coach
Msc in Business (Nyenrode)

Brenda Boele  Geregistreerd Lifecoach met jaren ervaring

Brenda Boele
Geregistreerd Lifecoach met jaren ervaring

 

Menno Braakman is bedrijfskundige, ondernemer, strateeg en coach. Hij is gefascineerd door wat mensen en groepen mensen in beweging zet. Hij werkte en adviseerde jaren bij corporates als Orangina Schweppes International, RTL Nederland, Scania Benelux, Univé, Jaarbeurs, Fortis en Radio538 Groep. Dit bracht hem ertoe steeds meer op zoek te gaan naar de universele principes van organiseren. Deze inzichten en tools vindt hij terug in de wetten van de natuur. Hij is vastberaden leiders, teams en organisaties naar het volgende paradigma in (samen)werken mee te nemen. Van inzicht naar verbinding naar beweging. Van natuurlijk leiderschap, naar een natuurlijker organisatiestijl met synergetische teams in flow.

Brenda Boele is ervaren en geregistreerd coach. Zij is een echte buitencoach. Haar inspiratie haalt zij uit de natuur. De coachingsessies vinden altijd in de natuur plaats. Brenda heeft ervaring met het coachen van teams en professionals naar zelfsturing. Ook coacht zij mensen met loopbaanvragen.
Brenda werkt heel intuïtief. Op een doortastende en uitnodigende manier houdt zij een spiegel voor. Brenda creëert een bedding voor de ander om zelf tot (duurzame) antwoorden te komen. Om verantwoordelijkheid te nemen en van binnen naar buiten te bewegen. Door letterlijk de natuur in te gaan, uw eigen natuur te volgen en vanuit uw ware natuur, jouw unieke waarde toe te voegen. Oftewel Natuurlijk Leiderschap te nemen.


Organiseer het!

Organiseer het voor uw directie, senior management team, board of ondernemersclub.
Neem contact op via het formulier

Of bel!