Back to All Events

Natuurlijk Organiseren Event (Leiders editie)

  • Better Meetings (Bij Better Future BV) 41 Woudenbergseweg Austerlitz, UT, 3711 AA Nederland (map)
sfeerfoto verkleind.jpg

Het Natuurlijk organiseren event op 22 maart 2019 is exclusief voor ambitieuze leiders die minder willen managen en meer willen leiden. (Bent u niet de doelgroep, geen zorgen)

De verwachte levensduur van zelfs de meest succesvolle bedrijven daalt ieder jaar, omdat ze onvoldoende meebewegen met de veranderende samenleving. We zien dat de organisatievormen van de afgelopen decennia niet meer matchen met wat onze omgeving en medewerkers van ons vragen. Een nieuw soort leiderschap wordt van ons gevraagd.

Wilt u uzelf uitdagen om straks uw organisatie uit te kunnen dagen om deze issues het hoofd en hart te bieden? Stap voor een dag volledig uit uw film en kijk er van een afstand naar.
Op deze dag ervaart u in een select gezelschap van bestuurders, directeuren en ondernemers wat
natuurlijk leiderschap inhoudt en leert u het zelforganiserend en wendbare vermogen van de natuur kennen.

Meer wendbaarheid, realisatiekracht en werkgeluk zien we in organisaties die natuurwetten omarmen. Universele principes. Ze investeren in meer verbinding, snelheid, meesterschap en richting. Ze maken de transitie van een ego-systeem naar natuurlijk eco-systeem. Tegennatuurlijk gedrag verdwijnt, zodat meer flow kan ontstaan.

De belangrijkste voorwaarde om deze reis te kunnen maken met uw organisatie, is het maken van uw eigen reis naar natuurlijk leiderschap.

Zet samen met ons deze dag de eerste stappen op dit pad en kom, net zoals de natuur, in een constante beweging. Zodat we in blijven spelen op onze snel veranderende omgeving.

Natuurlijk Organiseren, een constante beweging

Het thema van deze dag is: Natuurlijk Organiseren. Wat kan u en uw organisatie leren van hoe de natuur georganiseerd is? Voor de organisatoren van deze dag, Menno Braakman en Brenda Boele, is de natuur een grote inspiratiebron, een bron van absolute waarheid. We zien in de natuur de universele principes terug: natuurwetten. Een ongekend zelforganiserend vermogen; een maximale wendbaarheid en moeiteloosheid. Die flow-staat is ook realiseerbaar voor u en uw organisatie. En de eerste stap zet u zelf; op weg naar natuurlijk leiderschap om vanuit uw innerlijk kompas te kunnen bewegen.

We ontdekken deze natuurwetten door te doen en ervaren. Welke natuurwetten zorgen voor wendbaarheid, effectiviteit en geluk? Hoe kunt u uzelf, maar ook uw team en organisatie in verbinding krijgen en in beweging zetten door middel van deze universele principes? We ontdekken onze grootste natuurtalenten; rollen en richtingen die bij ons passen.

Voor wie?

Voor leiders: bestuurders, directeuren, ondernemers.
Voor mensen die meer flow en moeiteloosheid wensen in hun leiderschap, hun organisatie en hun eigen leven.
Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar.
De kosten zijn €500,- voor deze unieke dag inclusief lunch, koffie, thee. Tevens inclusief een 1-op-1 sessie met Menno en/of Brenda om op een andere dag in te zoomen op uw persoonlijke pad.

Resultaat

Wat levert deze dag u op? U zet de eerste stap in uw ontwikkeling naar natuurlijk leiderschap. U heeft een concrete start gemaakt door het invullen van uw Natuurlijk Leiderschap Canvas . U weet aan welke knoppen u kunt draaien om uw organisatie meer natuurlijk te organiseren. U heeft inspiratie opgedaan hoe u kunt experimenteren met nieuwe organisatiestijlen en vormen.


Lokatie

Midden in het bos


Programma Event “Natuurlijk Organiseren, een constante beweging” op 22 maart 2019

09:30 - 10:00 uur Inloop en Koffie
10:00 - 11:00 uur    Wandeling in de natuur met Brenda Boele
11:00 - 12:00 uur     Presentatie: “Flow in uw organisatie met de wetten van de natuur”
12:00 - 13:00 uur    Lunch
13:00 - 14:00 uur    Workshop: “Het natuurlijke innovatieproces kent 4 seizoenen”
14:00 - 14:15 uur     Pauze
14:15 - 15:30 uur     Interactieve workshop: “Ontdek uw grootste natuurtalenten en start uw eigen reis naar natuurlijk leiderschap”
15:30 - 16:45 uur    Afsluitende wandeling - Brenda Boele
16:45 - 17:15 uur    Afsluiting met drankjes

Deze dag is in handen van:

 
Menno Braakman   Strateeg, life & business coach Msc in Business (Nyenrode)

Menno Braakman
Strateeg, life & business coach
Msc in Business (Nyenrode)

Brenda Boele   Geregistreerd Lifecoach met jaren ervaring

Brenda Boele
Geregistreerd Lifecoach met jaren ervaring

 

Menno Braakman is bedrijfskundige, ondernemer, strateeg en coach. Hij is gefascineerd door wat mensen en groepen mensen in beweging zet. Hij werkte en adviseerde jaren bij corporates als Orangina Schweppes International, RTL Nederland, Scania Benelux, Univé, Jaarbeurs, Fortis en Radio538 Groep. Dit bracht hem ertoe steeds meer op zoek te gaan naar de universele principes van organiseren. Deze inzichten en tools vindt hij terug in de wetten van de natuur. Hij is vastberaden leiders, teams en organisaties naar het volgende paradigma in (samen)werken mee te nemen. Van inzicht naar verbinding naar beweging. Van natuurlijk leiderschap, naar een natuurlijker organisatiestijl met synergetische teams in flow.

Brenda Boele is ervaren en geregistreerd coach. Zij is een echte buitencoach. Haar inspiratie haalt zij uit de natuur. De coachingsessies vinden altijd in de natuur plaats. Brenda heeft ervaring met het coachen van teams en professionals naar zelfsturing. Ook coacht zij mensen met loopbaanvragen.
Brenda werkt heel intuïtief. Op een doortastende en uitnodigende manier houdt zij een spiegel voor. Brenda creëert een bedding voor de ander om zelf tot (duurzame) antwoorden te komen. Om verantwoordelijkheid te nemen en van binnen naar buiten te bewegen. Door letterlijk de natuur in te gaan, uw eigen natuur te volgen en vanuit uw ware natuur, jouw unieke waarde toe te voegen. Oftewel Natuurlijk Leiderschap te nemen.

Dit mag u niet missen! Slechts 15 plekken beschikbaar. Koop nu hieronder jouw persoonlijke ticket:

Bent u geen bestuurder, directeur of ondernemer?

Geen zorgen! We organiseren eenzelfde event in 2019. Blijf op de hoogte door hier uw emailadres achter te laten