Inner Kompas Numerologie Workshop
Oct
10
7:30 PM19:30

Inner Kompas Numerologie Workshop

Wil je met Numerologie aan de slag? Gedurende 3 uur leer je hoe de basis werkt en kun je de belangrijkste inzichten voor jezelf en je familie/vrienden uitrekenen en opzoeken. Een cadeau voor het leven!

Inner Kompas organiseert in de avond van 10 oktober 2019 (kies hieronder op welke data je kunt) tussen 19:30 en 22:30 uur een Numerologie Workshop

View Event →
Holacracy Taster Event: Organisch Organiseren
Nov
29
10:00 AM10:00

Holacracy Taster Event: Organisch Organiseren

Hoe organiseren we ons in een steeds sneller veranderende wereld? Hoe houden we medewerkers betrokken? Uit een burn-out? Hoe blijven we van waarde, adaptief en innovatief?

Inner Kompas ziet de kracht van natuurlijker en organischer organiseren. Door te investeren in een natuurlijker structuur: een ecosysteem of organisme met zelforganiserende en autonome cellen. En door te investeren in een cultuur die focust op heelheid, verbinding, meesterschap, autonomie en zingeving. Investeren in cultuurdragers als natuurlijk leiderschap, positieve filters, natuurlijke beslissingsprocessen (schaadt dit voorstel het organisme of de context?), natuurlijke conflictoplossingsprocessen en waardering. 

Ervaar en leer over Holacracy: een revolutionair nieuwe manier van bedrijfsvoering. Maak van iedereen in de organisatie een leider. Ervaar hoe je je als autonome cellen en rollen in een organisme organiseert en beslist. 
Inner Kompas organiseert 29 november 2019 tussen 10:00 en 15:30 uur een Taster dag: Organisch Organiseren.

View Event →

Tweedaagse Nature Retreat: "Laws of Nature"10
Jul
5
to Jul 6

Tweedaagse Nature Retreat: "Laws of Nature"10

Na het succesvolle event “Natuurlijk Organiseren, de leiders editie” in maart 2019 is het nu tijd voor een volgende stap voor een brede doelgroep. Brenda Boele en Menno Braakman organiseren op 12 en 13 juli een tweedaagse Nature Retreat genaamd “Laws of Nature”.
Met een kleine groep van maximaal 15 mensen twee dagen midden in de Nederlandse natuur vertragen en verstillen. De deelnemers ontvangen krachtige inzichten in hun ware natuur en in de wetten van de natuur. Ze krijgen de kans om hun inner kompas te herijken op hun ware natuur en te verrijken met deze universele principes: Laws of Nature.

View Event →